Keukentjes en commodes

marloes+keuken3

Berg Ideeën staat voor het vervaardigen van kinderkeukentjes op maat. Geschikt voor op het kinderdagverblijf, peuterspeelzaal of privé.
Omdat de keukentjes naar eigen idee ontworpen zijn, bestaat de mogelijkheid om uw keukentje geheel aan te passen aan uw smaak. Niets is zo leuk om een speelkeukentje te hebben dat aangepast is aan de wensen van u en uw kinderen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Zo kunt u zelf bepalen wat voor achterwand u graag zou willen, variërend van een ruitjespatroon, stippen of een leuke print, helemaal passend bij de smaak van u of uw kind. De gaspitten en knoppen zijn aan de kleur van de achterwand aan te passen. Zo wordt het keukentje één mooi geheel. Aan de achterkant van het keukentje zit een krijtbord. Ook is het mogelijk om er een papierrol aan te hangen of een kapstok aan te bevestigen. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden en nieuwe ideeën zijn welkom.

Vanaf 2,5 jaar kunnen de kinderen al een hoop plezier beleven. Door het gebruik van verschillend gewenst materiaal, kan de prijs wat variëren. Een standaard keukentje (zie foto's) begint vanaf € 450,–
Natuurlijk sta ik ook open voor uw mening of bijzondere wensen. Stuur vrijblijvend een email en ik ga ermee aan de slag!


keuken-achter-S keuken-blauw-01-S keuken-kind01-S keuken-kind02-S keuken-rose-01-S keukentjes01-S keukentjes02-S keukentjes03-S keukentjes05-S keukentjes07-S keukentjes09-S

een berg ideeën | een project van marloes van den berg | website door roodvos.nl | fotografie door nabor.nl